Wat maakt mijn aanpak anders dan bij andere trajecten & coaches?

Coach Ilse

# Deze trajecten hebben wat doorzettingsvermogen nodig en consistentie. Bij losse coaching wordt sneller opgegeven en ik heb zelf ontdekt dat de pot met goud ligt waar je denkt aan opgeven!

# Ik weet aan de hand van mijn eigen proces waar het korter kon en ik sneller had kunnen herstellen, daar zet ik op in met de juiste technieken, methodes en begeleiding! Ik heb de sleutel tot herstel gevonden binnen een plan van aanpak.

# Je bespaart energie door niet én naar een ademhalingscoach te moeten, én naar een massagetherapeut én naar een bewegingscoach, slaaptherapeut,... . Ik bied alles in één traject aan. Het bespaart je ook veel planningen, energie en geld omdat alles in elkaar gegoten zit. Mijn eigen traject van try en error heeft me 9480 euro gekost zonder dokters- en ziekenhuiskosten, om dan nog niet van het loonverlies te spreken.

# Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg, elke dag ook voor mezelf!

# Ik durf vanuit mijn waarden moeilijke boodschappen geven, als dat nodig zou zijn.

# Bij mij kom je niet alleen luisteren of vertellen, je krijgt ook huiswerk mee om aan jezelf te werken en zo op termijn een duurzaam verschil te maken.

# Het traject brengt je verder en dieper door een globale aanpak op verschillende vlakken en coachdomeinen.

# Ik heb door mijn eigen zware levensweg en mijn zware burn-out intussen zelf de sleutel gevonden om op een meer holistische manier je levenskracht terug te pakken.

Wat heb jij NIET nodig om te herstellen van een burn-out?

# Iets dat niet werkt.

# Een langdurig en onsamenhangend traject.

# Shoppen en hoppen naar allerlei methodes die misschien niet werken en veel geld kosten.

# Losse flodders van try & error zoals ik deed.