Getuigenissen

Patricia V.:

"Ilse,

Hierbij nog eens een oprechte dank voor je fantastische begeleiding tijdens mijn burnoutproces. Het was een geweldige innerlijke reis waaruit een nieuwe Patricia geboren is.

Jij slaagt erin om iemand, op zijn tempo, de nodige inzichten te geven.  Dit telkens door ook de nodige ruimte te geven en tegelijkertijd durf je ook de ogen opnieuw te openen waar nodig .  En je volharding was nodig om mij met die positieve affirmaties aan de slag te laten gaan (die ik intussen niet niet meer kan missen).

 

Het weekend aan zee was voor mij de finale eye-opener en heeft me na veel vechten, eindelijk de acceptatie gebracht die ik nodig had om te kunnen herstellen. Ik dacht toen dat ik al op goede weg was maar moest eerst nog naar het diepere dal om van daaruit stilaan te herstellen Ik was er even niet goed van toen je me dit duidelijk maakte maar het was nodig en ook hier heb je me verder begeleid..

Je gaf nooit op en wist de juiste pedalen in te drukken op de juiste momenten ..

De herhaling van een aantal belangrijke items in het burnout-camp nadien kwamen op het juiste moment.

Je quote: hoofd hart en buik moet terug op 1 lijn komen zal me altijd bijblijven en is ook zo waar.

Als iemand mij ooit vraagt: psycholoog of burnoutcoach, dan zeg ik burnoutcoach en ga naar Ilse, want dat is verdomd een goeie!

Je zei me altijd: mijn missie is mensen helpen, wel daar luk je ongelofelijk goed in!

Groetjes, Patricia

 

Liesbet E.:

"Bedankt, bedankt voor je krachtige woorden, voor de veiligheid om mezelf te zijn, voor de juiste aanpak om mijn eigen kracht te zien, de tijd en de energie."

Carla V.:

"Begripvol
Empathisch
Toegankelijk
Optimistisch"

Dave B.:

"Ik heb Ilse ervaren als een coach die de kwaliteiten en skills bezit om zowel op mentaal vlak als op dieperliggend vlak tot inzicht en beweging te brengen.

Haar kordate aanpak wist me alvast te stimuleren bij het bekijken van een volgende te nemen stap op mijn pad.

Heel veel dank Ilse.”

Geert T.:

"Ilse is een empathische coach. Haar ontwapenende eerlijkheid brachten mij tot inzichten waardoor ik sneller herstelde van mijn burn-out. Er werd gezegd wat er moest gezegd worden, ook al was dat niet makkelijk. Ik kreeg huiswerk en dat maakte op termijn het verschil. Ik heb de rust in mijn lijf en lichaam kunnen terugvinden, heb terug meer energie, kan terug dingen doen met mijn kinderen en dat maakt mij tot een betere en gelukkigere partner en vader."

An W.:

"Een levensmoeilijk thema.
-Seksueel misbruik van mijn kind-
Een ongelofelijke kreuk. In een deuk.
Het kreeg ook een plaats. Kon weer voorwaarts.
SO ILSE! Thanks."

Caroline D.:

"Ilse is een lieve, warme vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt.
Ze is echt geïnteresseerd in je verhaal en in jou als persoon.
Dank je wel Ilse voor de leuke en hartverwarmende gesprekken die we al hebben gehad.
"

Carol VB.:

"Vanaf het moment dat ik Ilse leerde kennen via Facebook voelde ik dat dit het juiste traject voor mij was. Ik kon mijn eigen tempo bepalen, wat erg belangrijk was omdat ik geen energie meer had. Het was iedere keer weer spannend en confronterend. Het proces heeft veel emoties los gemaakt, en veel viel op zijn plaats. Ik heb 2 aantekenboeken gebruikt. 1 voor de oefeningen en gedachtes en 1 voor de conclusies. Dus ik kan alles makkelijk terugvinden. Onderschat de lessen niet, maar Ilse is er voor je, via de community, online of mail. Ik ben erg blij hieraan deelgenomen te kunnen hebben. En nu dit traject voor mij klaar is kan ik toch nog bij Ilse en de groep terecht.

Mocht je besluiten Ilse als je coach te kiezen weet ik zeker dat je een goede keuze gemaakt heb. Ik wens je veel sterkte in je proces."

Els VDB.:

"Jij was voor mij een coach bij wie ik heel snel op mijn gemak voelde, je luisterde met een open houding en je leefde mee. Ik kreeg van jou vragen voorgeschoteld die me nieuwe inzichten opleverden in mijn eigen situatie. Je hielp me daardoor om stappen te zetten om mijn problemen aan te pakken."

Yannick B.:

"Ilse is een lieve, warme vrouw waar ik me direct bij op mijn gemak voelde. Dat maakte dat de coaching sessies bij haar meteen diep konden gaan omdat ik voelde dat er meteen voldoende vertrouwen was om me "bloot" te geven. Met haar openheid en groot hart laat ze ruimte om te komen wat komt, en om daar dan mee aan de slag te gaan, zonder oordeel. Haar coachings hebben me meer zicht gegeven op bepaalde blinde vlekken."

Peter E.:

"Gisteren mijn laatste sessie bij Ilse Hellinckx gehad. Wegens het mooie weer zijn we op wandel geweest in de omgeving van haar coachpraktijk. Een mooi natuurgebied waar we vooral van de rust genoten met nog heel wat oefeningen en nog veel meer tips hoe het nu verder moet.

In juni van dit jaar eerder toevallig bij haar terecht gekomen, en dat in een periode die ik gerust als de meest zwarte van mijn hele leven kan omschrijven. Ja, ik weet dat ze veel werk gehad heeft met mij door me zowel op te peppen als af te remmen.  ..... Nooit zou ik alleen op deze evolutie gekomen zijn. 

Een dikke dankjewel voor de vele tijd die je in mij gestoken hebt, de vele tips die je me gegeven hebt. "

Tina G.:

"Ik heb bij Ilse de loopbaancoaching gevolgd. Ilse is een warme, eerlijke vrouw die de vinger op de wonde weet te leggen. Ze heeft het talent van mensen direct op hun gemak te laten voelen waardoor je jezelf ook oprecht open durft te stellen. Ik heb onder andere van haar geleerd wat voor mij écht belangrijk is in een job, en dat ‘neen zeggen’ ook oké is."

Heidi B.:

"Ik heb Ilse leren kennen als een vrouw die een luisterend oor biedt en ook echt naar je verhaal luistert zonder een oordeel te vellen.

Ze geeft je heel veel praktische handvatten en tips waar je zelf mee aan de slag mag. Ook schroomt ze niet om je een spiegel voor te houden zodat je gaat nadenken over de issues waar je mee worstelt. Ik zou haar zeker aanraden als coach!"

Meer getuigenissen - zie "blogs" & zie '"traject in de natuur om te ontstressen" en op Instagram bij ilse_pakjelevenskracht