Missie

Ik bied je ondersteuning in de weg naar het herstel bij een burn-out vanuit een meer holistisch perspectief, waarbij ik inzet op lichaam en geest, zodanig dat je terug gelukkig en gezond mag zijn en je ten volle je leven kan leven zoals jij wil.

Ik zet in op burn-outcoaching doorspekt met lifecoaching, loopbaancoaching, wandelcoaching, systemisch coachen, verbindend en intuïtief coachen waarbij het lichaam niet vergeten wordt en er aandacht is voor ademhaling, wandelen, meditatie en bewegen.

Kernwaarden

Ik coach je vanuit mijn kernwaarden:

# Eerlijkheid

# Positief & Optimistisch

# Waar een wil is, is een weg

# Meelevend & Empathisch

# Communicatief & Verbindend

# Respect & Vertrouwen

Mijn engagement aan jou

Ik help en begeleid mensen met burn-out en burn-outklachten om sneller te herstellen aan de hand van een concreet traject waarbij lichaam en geest centraal staan en ze opnieuw meer energie zullen hebben, grenzen kunnen aangeven, neen durven zeggen, hun dagindeling in balans hebben, door het leven gaan zonder schuldgevoel en leven vanuit hun hart en passie. Ik help jou om je levenskracht (terug) te pakken!

Vanwaar de naam "pak je levenskracht & dit logo?"

Bij burn-out of burn-outklachten is het zaak om opnieuw de balans op te maken over je leven en iets te veranderen of zelfs te transformeren. Ik kan je daarbij helpen, maar uiteindelijk moet jij zelf de kans grijpen om te herstellen en het zelf doen door aan de slag te gaan met alles wat ik je zal leren, je in zal helpen en ondersteunen. Vandaar PAK je levenskracht! 

Iedereen heeft een levenskracht in zich, al is die soms door de jaren heen ondergesneeuwd, maar die kan terug geactiveerd worden en naar boven gehaald worden.

Levenskracht zit ook vervat in mijn coachnaam, in coach Ilse, want Chi betekent immers ook levenskracht volgens de Oosterse principes.

Je kan ook verkeerdelijk "pakje" levenskracht lezen, wat dan verwijst naar het kado dat je jezelf zal geven, een pakje levenskracht.

Het logo geeft de ambiguïteit weer van een burn-out. Zwart: het is hels en donker als je er middenin zit, maar zwart wordt ook geassocieerd met kracht. Groen wordt vaak geassocieerd met nieuw leven, vernieuwing, genezing, gezondheid en balans. Er is hoop en als je de sleutel tot het heropladen van je batterij gevonden hebt, dan kan jij gaan groeien en bloeien!