Getuigenissen

Heidi B.:

"Ik heb Ilse leren kennen als een vrouw die een luisterend oor biedt en ook echt naar je verhaal luistert zonder een oordeel te vellen.

Ze geeft je heel veel praktische handvatten en tips waar je zelf mee aan de slag mag. Ook schroomt ze niet om je een spiegel voor te houden zodat je gaat nadenken over de issues waar je mee worstelt. Ik zou haar zeker aanraden als coach!"

Ilse C.:

"Nood aan me-time, een plaats waar je tot rust komt, alles loslaten en je laten gaan, uit rust komt kracht, terug leren genieten....zalig!!!🤗"

Carla V.:

"Begripvol
Empathisch
Toegankelijk
Optimistisch"

Dave B.:

"Ik heb Ilse ervaren als een coach die de kwaliteiten en skills bezit om zowel op mentaal vlak als op dieperliggend vlak tot inzicht en beweging te brengen.

Haar kordate aanpak wist me alvast te stimuleren bij het bekijken van een volgende te nemen stap op mijn pad.

Heel veel dank Ilse.”

Geert T.:

"Ilse is een empathische coach. Haar ontwapenende eerlijkheid brachten mij tot inzichten waardoor ik sneller herstelde van mijn burn-out. Er werd gezegd wat er moest gezegd worden, ook al was dat niet makkelijk. Ik kreeg huiswerk en dat maakte op termijn het verschil. Ik heb de rust in mijn lijf en lichaam kunnen terugvinden, heb terug meer energie, kan terug dingen doen met mijn kinderen en dat maakt mij tot een betere en gelukkigere partner en vader."

An W.:

"Een levensmoeilijk thema.
-Seksueel misbruik van mijn kind-
Een ongelofelijke kreuk. In een deuk.
Het kreeg een plaats. Kon weer voorwaarts.
SO ILSE! Thanks."

Caroline D.:

"Ilse is een lieve, warme vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt.
Ze is echt geïnteresseerd in je verhaal en in jou als persoon.
Dank je wel Ilse voor de leuke en hartverwarmende gesprekken die we al hebben gehad.
"

Ann C.:

"Een massage bij Ilse is een absolute aanrader. Ilse stelde mij onmiddellijk op mijn gemak.  De omgeving was ook heel aangenaam en met detail ingericht. Haar massage was heel intuïtief en vakkundig. Ilse beschikt zonder twijfel over gouden handen.  Ik voelde me achteraf heel zen en ontspannen. Hier zien ze me zeker nog terug."

Els VDB.:

"Jij was voor mij een coach bij wie ik heel snel op mijn gemak voelde, je luisterde met een open houding en je leefde mee. Ik kreeg van jou vragen voorgeschoteld die me nieuwe inzichten opleverden in mijn eigen situatie. Je hielp me daardoor om stappen te zetten om mijn problemen aan te pakken."

Yannick B.:

"Ilse is een lieve, warme vrouw waar ik me direct bij op mijn gemak voelde. Dat maakte dat de coaching sessies bij haar meteen diep konden gaan omdat ik voelde dat er meteen voldoende vertrouwen was om me "bloot" te geven. Met haar openheid en groot hart laat ze ruimte om te komen wat komt, en om daar dan mee aan de slag te gaan, zonder oordeel. Haar coachings hebben me meer zicht gegeven op bepaalde blinde vlekken."