De burn-outdementie, bestaat dat?

Wel ja, het is geen officieel wetenschappelijke term, maar concentratieproblemen en geheugenverlies horen wel degelijk bij burn-outklachten en burn-out. Vandaar dat ik het soms wel eens de burn-outdementie noem. Echter, het is geen echte dementie in dat opzicht dat het ooit nog over gaat, het blijft niet eeuwig duren.

Lees meer »

Aanvaarden, hoe doe je dat nu?

Aanvaarden dat je in burn-out bent, dat is een moeilijke zaak. Eén van de moeilijkste dingen die er zijn, als ik naar mezelf kijk, maar ook naar alle mensen in de Facebookgroep of in mijn coachpraktijk.

Lees meer »

Welke bijkomende klachten kan je nog allemaal hebben bij een burn-out?

In de vorige blog hadden we het over de basisklachten die je bij een burn-out kan hebben en in deze blog gaan we verder op de andere klachten die bij een burn-out kunnen horen. Zoals reeds gesteld is de lijst erg lang en niet-limitatief. Het is onmogelijk om alle klachten op te lijsten. Nog even stellen dat je best eerst alles met je arts laat uitsluiten en als dat gebeurd is, dan ben je zeker. Uit de praktijk weten we dat in 95% van de gevallen je klachten burn-out gerelateerd zijn.

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Sigrid
2 maanden geleden

Ilse is een fijne, warme coach. Ze luistert heel aandachtig en geeft de juiste tips, handvaten en opdrachtjes tijdens elke fase van de burn-out. je mag perfect zelf je ritme aangeven. haar hulp helpt je voor de rest van je leven verder